Over ons

In 2021 zijn Michiel en Jan Willem gestart met het ontwerpen van de Groeimeter applicatie. Beide vader en op zoek naar een digitale mogelijkheid om de ontwikkeling van onze kinderen op een gemakkelijke manier vast te kunnen leggen. Dit heeft geresulteerd in een aantal kernwaardes waar wij vonden dat een platform, waar je belangrijke gegevens over je kind in opslaat, aan moet voldoen: veilig, verbindend en vernieuwend.

Onze missie

Een betrouwbaar platform voor iedereen die de ontwikkeling van zijn kind wil bijhouden en volgen.

We bieden met de Groeimeter een platform aan waar iedereen veilig een verbinding kan maken in een vernieuwende omgeving.

Veilig

Alle gegevens die je op het platform bewaard blijven eigendom van jou. We hebben geen kleine lettertjes waarin staat dat we eigenaar worden van jouw content, alle content beheer je zelf. We slaan je gegevens versleuteld op en hebben alles in het werk gesteld om zo onze applicatie zo afgeschermd en veilig mogelijk te maken.

Verbinding

Dit platform is ontwikkeld om meer verbinding te krijgen met je kind en met alle dierbaren om je kind heen. Binnen de Groeimeter van je kind krijg je, afhankelijk van de ontwikkeling die je kind doormaakt, relevante tips. Verder is het mogelijk om anderen belangstellenden toegang te geven tot de groeimeter van je kind.

Vernieuwend

We ontwikkelen voortdurend aan de Groeimeter applicatie. Zo lanceren we regelmatig nieuwe functionaliteiten en verbeteren we de bestaande functionaliteiten. Dit doen we samen met ons team van specialisten en op basis van input van onze gebruikers. We gebruiken vooruitstrevende technieken om onze applicatie te hosten, te beveiligen en te ontwikkelen.